CJP cultuurkaart

klant
CJP

sinds
2000

branche
cultuur

u
itdaging van CJP

CJP transformeert succesvol

Jeugd aan cultuur laten proeven. Daar staat CJP voor. Dbf beheert ruim 17 jaar de database voor CJP en verzorgt alle communicatie met hun achterban. Ook tijdens hun turbulente transformatie. Het cultuuronderwijs van jongeren krijgt namelijk een grote klap wanneer de overheid besluit om de rijksbijdrage van bijna 14 miljoen af te schaffen. Deze bezuinigingen hadden gevolgen voor de Cultuurkaart van CJP.
s
uccesvol transformeren
“Een uitdagende klus die CJP niet zonder de kennis en inzet van de mensen bij dbf had kunnen doen!”
Walter Groenen, directeur CJP
o
nze oplossingen

_online loyalty platform ondersteunt cjp

nieuw format

CJP stond voor de uitdaging om de Cultuurkaart succesvol door te zetten. Om dat resultaat te behalen bedacht het CJP samen met scholen en culturele instellingen een nieuw format.

inzicht in gedrag

Wij ondersteunden CJP met de uitvoering van het concept. We gebruikten hiervoor ons online loyalty platform. Dit gaf CJP de flexibiliteit, zelfservice en inzicht in het gedrag rondom cultuur die zij nodig hadden.
r
esultaten

Nieuwe CJP-passen

CJP was in staat om de Cultuurkaart succesvol te transformeren naar een kaart die in samenwerking met scholen en culturele instellingen wordt uitgebracht. En ook voor jongeren van 18 tot 29 jaar werd een nieuwe kaart ontwikkeld.

1.200.000 jongeren

Dankzij onze oplossing is de community van CJP uitgegroeid tot 1,2 miljoen jongeren van 12 - 29 jaar (met een pas).
h
oe?

_inzicht in gebruik van cultuurkaart

We maakten de pasproductie nog flexibeler, waardoor meerdere varianten mogelijk waren. En we koppelden ruim 650.000 CJP-passen aan het online loyalty platform. Het platform sloten we aan op de CJP-website en (online) kassa’s. Hierdoor kregen pashouders en instellingen zelf toegang tot hun gegevens. Bij vragen konden zij contact opnemen met een live-agent van ons Klantcontactcenter. Ook kreeg CJP inzicht in het gebruik van de Cultuurkaart, dankzij onze rapportages.

c
ontact met dbf

_meer weten?

bellen 010 26 46 060 of liever whatsapp contact 06 12518332
Lisette Schulp
Lisette Schulp
Accountmanager
Wij maken gebruik van cookies. Wil je meer weten?