Parkschap Nationaal Park De Biesbosch

klant

Parkschap Nationaal Park

De Biesbosch

sinds

2017

branche

natuur en cultuur

u
itdaging

De Biesbosch voor iedereen toegankelijk houden

Parkschap Nationaal Park De Biesbosch heeft De Biespas ingezet als hét structurele donateursprogramma van het Parkschap. Het doel van De Biespas is om de Biesbosch in de toekomst voor iedereen toegankelijk te houden (www.biespas.nl).
d
onateurschap

_activeren van de natuurlijke intrinsieke verbondenheid die lokale omwonenden hebben met het gebied

Het donateursprogramma van Nationaal Park De Biesbosch is specifiek gericht op het activeren van de natuurlijke intrinsieke verbondenheid die lokale omwonenden hebben met het gebied. De Biespas is het tastbare symbool van waardering, inspiratie en activatie.

m
arion

onze oplossing

Dbf heeft in haar online marketing en loyaltyplatform ‘Marion’ de donateursadministratie voor De Biespas ingeregeld. Alle klantprocessen rondom het donateurschap zijn ingericht. Zo verzorgt dbf periodiek de incassoruns bij de donateurs en draagt zorg voor de bijbehorende fulfilmentdiensten. Voor de Klant Contact Center (KCC) diensten heeft dbf de Marion KCC Backoffice module beschikbaar gesteld.

c
ontinuïteit
“De continuïteit rondom het primaire donateurschapsproces van De Biespas is bij dbf gedekt en alle benodigde marketinginformatie is beschikbaar”
Laurens Spijkers, Loyalty Manager bij Dunck Loyalty Marketing
c
oncept

samenwerking

De data en kenmerken van De Biespas donateur worden vastgelegd. Hiermee wordt op maat en naar behoefte communiceren steeds beter mogelijk. Door middel van diverse rapportages is de belangrijkste informatie voor Nationaal Park De Biesbosch inzichtelijk. Voor wat dieper inzicht in het aantal donateurs met specifieke eigenschap(pen) wordt de speciale Marion Selectie Module gehanteerd. Zo kan de marketeer van Nationaal Park De Biesbosch zelf eenvoudig een selectie bepalen, uitvoeren en gerichte uitingen aan De Biespashouders sturen.

c
ontact met dbf

_meer weten?

bellen 010 26 46 060 of liever whatsapp contact 06 12518332
Lisette Schulp
Lisette Schulp
Accountmanager
Wij maken gebruik van cookies. Wil je meer weten?