Stichting Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis

klant

Stichting Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis

sinds

2016

branche

funding

u
itdaging

Donateurs en Vrienden

Om de financiering voor onderzoek en andere projecten rond te krijgen is Stichting Vrienden van het Sophia enorm afhankelijk van haar donateurs. Een goede database met de juiste informatie over haar donateurs is uiteraard cruciaal. Iedere donateur is er één en iedere financiële bijdrage is belangrijk.

s
tichting vrienden van het sophia kinderziekenhuis

_een beter leven voor zieke kinderen

Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. Daarom doet de Stichting Vrienden van het Sophia er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden.

Hiernaast zet Stichting Vrienden van het Sophia zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren. Het organiseren van activiteiten zoals Sporten voor Sophia, Sophietjes Verjaardag en de actie Lichtjes voor Sophia die door de stichting georganiseerd worden zijn hier goede voorbeelden van. Belangrijk voor de kinderen maar ook voor de donateurs.

m
arion

de oplossing

Dbf heeft regelmatig haar Data Cleaning diensten ingezet voor de Stichting. Hiernaast is het Klant Contact Centrum (KCC) van dbf ingezet om het contact met de donateurs te onderhouden en de juistheid van de bestaande gegevens te controleren. Hiermee is ons outbound belteam aan de slag gegaan. Overigens heeft dbf ook op sportief vlak haar steentje bijgedragen door met een team deel te nemen aan het event ‘Fietsen voor Sophia’.

Door de opschoning en tevens ook verrijking van de database is het donateurenbestand beter bruikbaar gemaakt voor marketing doeleinden voor de Stichting. Donateurs blijven langer verbonden aan de Stichting Vrienden van het Sophia, uiteraard naar volle tevredenheid van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis!

b
etrokkenheid
"Ontzettend blij zijn wij met de betrokkenheid van dbf bij stichting Vrienden van het Sophia. Zij dragen met regelmaat actief een steentje bij op het gebied van hun expertise. Door bijvoorbeeld het screenen en nabellen van ons donateursbestand. Zo draagt dbf bij aan het succes van onze acties en daarmee aan een betere toekomst voor zieke kinderen!"
Inge Valkis, hoofd Fondsenwerving bij Stichting Vrienden van het Sophia
c
ontact met dbf

_meer weten

bellen 010 26 46 060 of liever whatsapp contact 06 12518332
Claudia van der Hoek
Claudia van der Hoek
Accountmanager
Wij maken gebruik van cookies. Wil je meer weten?