i

insights

Ontdek hoe klanten zich gedragen en gebruik deze gegevens in je loyaliteitsplan

i
nzicht

Ken je klanten

Je wéét dat klanten het succes van je organisatie bepalen. Hoe relevanter je bent, hoe groter het succes. Maar hoe goed ken je je klanten nu echt? Wij helpen je met het doorgronden van jullie klanten. Naast alle standaard processen rondom je community beheer, brengen wij het gedrag en kenmerken van klanten in kaart. In een centraal klantbeeld bijvoorbeeld.
_contact
Anja Sinnecker


o
nze tools
i
nzicht in jouw klanten

_breng je klanten in kaart

centraal klantbeeld

Meestal zijn de gegevens van verschillende contactmomenten vastgelegd in uiteenlopende systemen. Onhandig. Wat je nodig hebt is één centraal klantbeeld. Eén overzicht van alle gedragingen, interesses en historie per klant en prospect. Wij creëren dat centrale klantbeeld.

focus in klantbestand

Haal het maximale uit je klantenbestand. Deel klanten in naar klantwaarde en koppel daar strategische richtingen aan. Wij helpen met segmenteren en het ontwikkelen van klantwaarde.
m
arion

Marion geeft je inzicht

Marion laat je community groeien. Zij bundelt alle klantdata, kenmerken en contacten in één online marketing en loyalty platform. Jij kiest de tools en strategie, Marion doet het werk.

Marion
d
ata-analyse

_efficiëntere campagnes

Vaak verklaren we achteraf waarom een actie of aanbod heeft gewerkt (of niet). Maar hoe efficiënt zou het zijn als je de toekomst kunt voorspellen? Met een voorspelmodel schat je de kansen van je campagne beter in. Dankzij onze geavanceerde data-analyse voorkom je onnodige kosten, stem je marketing en inkoop beter op elkaar af en communiceer je gerichter met je klanten. 

c
ontact met dbf

_wil je meer inzicht?

Anja Sinnecker
Anja Sinnecker
Wij maken gebruik van cookies. Wil je meer weten?