De nationale bibliotheekkaart

Wij zijn sinds 2011 door de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) gecertificeerd en mogen daarom de Nationale Bibliotheekkaart met chip leveren. Wij kennen de functionele en kwalitatieve eisen aan de passen en leveren daarom passen die perfect aansluiten op jouw wensen en systemen.

_onze oplossingen:

P1010369

Fulfilment

Wil je dat de bibliotheekkaarten gepersonaliseerd worden en wellicht rechtstreeks verstuurd naar de leden? Wij printen, personaliseren, couverteren en verpakken jouw mailpack en versturen de mailing snel en zorgvuldig.

> lees meer
Digitale pas

Duurzaam & digitaal

Naast de standaard (PVC passen), leveren wij ook chippassen van bio-pvc of passen zonder chip van fsc karton. Ook kunnen we je bijstaan in de overstap naar een hybride pas of zelfs volledig digitaal!

> lees meer

_scherpe tarieven

Wat ons onderscheidt van andere leveranciers is ons vermogen om op grote schaal te werken. Jaarlijks versturen wij miljoenen mailpacks met brieven en passen, waardoor we aanzienlijke kostenbesparingen kunnen realiseren. Deze besparingen vertalen zich in lage tarieven die wij graag met u delen, zonder in te leveren op kwaliteit.

_in de praktijk:

We zijn trots op de bibliotheken waarvoor wij reeds de bibliotheekkaarten hebben mogen faciliteren, waaronder Openbare Bibliotheek Amsterdam, Bibliotheek Amstelland en Veenendaal. Ook hebben wij de Ooievaarspas Den Haag geleverd met daarin geïntegreerde Bibliotheekkaart.

Luc Transparant laag 2
Luc Zonnenberg Manager Fulfilment

Met mijn ruime ervaring op het gebied van pasproductie en fulfilment help ik ook jou graag bij het leveren van de beste passen voor de scherpste prijs!

  • brede vakinhoudelijke kennis
  • ruime ervaring
  • oplossingsgericht

Offerte aanvragen

Vul het contactformulier in en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Form has been submitted successfully!