Spaar- en loyaliteits programma’s

Wij zorgen dat jouw klanten, loyale klanten worden!

Wij ontwikkelen en implementeren innovatieve loyaliteitssystemen, zoals online spaarsystemen, digitale passen en multichannel loyaliteitsprogramma’s. Klantdata is altijd ons uitgangspunt. Een loyaliteitsprogramma versterkt de relatie, waardoor klanten bereid zijn (weer) voor jou te kiezen.

_onze loyalty solutions

Loyalty webshop systeem

Een kant-en-klare loyalty webshop gevuld met hippe gadgets of jouw eigen loyalty producten. Een X-aantal punten levert jouw klanten een mooi cadeau op!

meer over loyalty webshop

Customer loyalty platform

Haal meer uit je klanten en leden door ze te boeien, belonen en binden met een eigen loyaliteitsprogramma in ons digitale loyaliteitssysteem.

meer over loyalty platform

B2B Loyaliteitsprogramma

Wij bieden zakelijke loyaliteitsprogramma’s op basis van klantdata. Gericht op de b2b markt en zowel klant-en-klaar als volledig op maat. Creëer meer vraag en wees de concurrentie een stapje voor met onze slimme oplossingen.

meer over B2B loyaliteitsprogramma

Spaarprogramma

Wij Nederlanders houden van sparen en dat is ook te zien in de populariteit van spaaracties. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een on- of offline spaarprogramma voor jouw doelgroep. Via het marketing dashboard heb je direct inzicht in de data en resultaten.

meer over spaarprogramma’s

Digitale pas

Overstappen van een fysieke pas of kaart naar een digitale variant in de Wallet is aan de orde van de dag. Steeds meer organisaties besparen zo op drukkosten en gaan milieuvriendelijker ondernemen. Én de digitale pas levert extra klantdata op!

meer over de digitale pas

Personal Service

Onze Personal Service is een sympathieke vorm van loyalty marketing waarmee je klantbetrokkenheid vergroot. We slaan alle eigendomsgegevens van jouw klanten veilig op en helpen ze zodra een item verloren, vergeten of gestolen is.

meer over Personal Service

Mobiel loyaliteitsprogramma

Bereik jouw klanten op ieder moment van de dag via hun smartphone. Plaats jouw pas, aanbiedingen, (push)berichten, website of folder in onze PasNL app en communiceer met klanten gedurende de hele customer journey.

meer over mobiel loyaliteitsprogramma

Multichannel loyaliteitsprogramma

Werk aan klantenbinding over meerdere kanalen. Denk aan een online spaarprogramma waarvan de punten ook in een fysieke winkel ingeleverd kunnen worden door het laten zien van een digitale pas. Eenmaal thuis ontvangt de klant per e-mail of post een kortingscoupon voor een volgende aankoop.

meer over multichannel loyaliteitsprogramma

_dbf is partner

in data & klantloyaliteit

Wij helpen organisaties succesvol te zijn in klantcontact, data management en klantloyaliteit. Wij zorgen dat jouw klanten, loyale klanten worden!

Nieuwe marketingkansen met data

Onze loyaliteitsprogramma’s leveren altijd data op. Of het nu om een fysieke kraskaart of een online spaarprogramma gaat, we verzamelen altijd klantgegevens. Deze gegevens zijn goud waard! Door het structureren en analyseren van deze klantdata geven we je nieuwe inzichten. Je leert je klant nóg beter kennen!

Gratis whitepaper: 7 marketingkansen met een digitaal loyalty programma

download whitepaper >
Spaarprogramma spaarsysteem klantloyaliteit dbf

Makkelijk leesbare dashboards

Data verzamelen is één, data ook daadwerkelijk inzichtelijk en bruikbaar maken is een vak apart. Wij visualiseren data in mooie, overzichtelijke dashboards. Real time of als periodieke rapportage.

Kenmerken data management dashboards

Voordelen van een innovatief loyaliteitsprogramma:

  • Persoonlijkere benadering mogelijk
  • Gerichter campagne kunnen voeren
  • Jouw klant via meerdere kanalen bereiken
  • Je bent de concurrentie een stapje voor
Claudia zw wit 20191121
Claudia van der Hoek Account Manager

Verder bouwen aan je klantloyaliteit? Met enthousiasme verken ik met jou de mogelijkheden van onze dienstverlening. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

  • persoonlijke aanpak
  • brede vakkennis
  • 20 jaar ervaring
  • klantvriendelijk
  • relatiemanager

_in de praktijk

Vraag stellen of afspraak maken?

Vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met je op.