Customer data management & consultancy

Haal het maximale uit je klantenbestand met customer data management.


Herken je dat? Je wilt heel graag meer uit je klantdata halen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Datadriven marketing is de toekomst en daar wil je iets mee, maar hoe?

Wees gerust, je bent niet de enige met dit vraagstuk. Wij beantwoorden dagelijks vragen over het koppelen, beheren, verrijken of verzamelen van klantgegevens. Wij helpen onze klanten met customer data consultancy & management het maximale uit hun klantgegevens te halen. Dat kunnen wij ook voor jou.

Databeheer

Het zorgvuldig beheren van klantdata leidt tot bruikbare inzichten. Klantgegevens dienen up-to-date, relevant en compleet te zijn. Daar zorgen wij voor. Zo kun jij gericht aan de slag met marketing campagnes en loyaliteitsacties.

meer over databeheer

Klantprofiel maken

Je hebt vast al eens gehoord van het 360° klantprofiel. Hoe meer je weet van je klant, hoe persoonlijker je klantcontact kan zijn. Wij brengen al jouw klantdata bijeen in één omgeving en stellen vanuit daar samen met jou klantprofielen op.

meer over klantprofiel maken

Data verrijken

Hoe completer je data, hoe waardevoller. Verzamelen, opschonen en aanvullen van klantgegevens is voor de meeste marketeers niet de leukste klus. Bespaar tijd en laat ons telefoonnummers checken, e-mailadressen aanvullen of contacten ontdubbelen.

meer over data verrijken

Datamining

Voor wie de concurrentie een stapje voor wil zijn en écht de diepte in wil gaan, is data mining een relatief nieuwe methode met verrassende resultaten. Wij helpen je waardevolle verbanden te ontdekken in je data. We gaan letterlijk “graven” in je data.

meer over datamining

Marketing dashboards & rapportage

Data is onze passie. We maken graag dashboards en rapportages. We beloven: je begrijpt onze rapportages. Geen onoverzichtelijke lijsten, maar makkelijk leesbare dashboards. Ook voor niet-cijferfreaks.

meer over marketing dashboard

Wat is customer data management?

Customer data management is het up-to-date houden, controleren, verrijken en structureren van klantdata. Hoe fijn zou het zijn als er structuur en overzicht komt in al je klantdata? Dat je niet meer hoeft na te denken over het onderhouden en koppelen van je bestanden. Onze data managers helpen daarbij. Het uitvoeren van campagnes wordt zo een stuk gemakkelijker én effectiever.

Datamanager data management

Wat levert customer data consultancy op?

  • Overzichtelijke bestanden en systemen om gericht campagnes te kunnen uitvoeren
  • Inzicht in de kenmerken en het gedrag van jouw klanten
  • Nieuwe marketing kansen (die je anders niet zou zien)
  • Bedrijfsgroei door meer loyale klanten
  • Tijd, onze data managers beheren jouw klantdata
Kenmerken data management dashboards

_dbf is partner

in customer data & consultancy

Wij hebben twintig jaar ervaring met customer data management en beheren zo’n 3,5 miljoen klantgegevens, deze zijn bij ons heilig. We behandelen data zorgvuldig en discreet volgens de AVG.

meer over dbf

_in de praktijk

Lisette Square
Lisette Schulp Client Service Manager

Van gedachten wisselen over jouw customer data vraagstukken? Met enthousiasme verken ik met jou de mogelijkheden van onze dienstverlening. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

  • persoonlijk contact
  • afspraak is afspraak
  • no-nonsense
  • enthousiaste aanpak
  • samen voor succes

Customer data consultancy aanvragen?

Vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met je op.

Form has been submitted successfully!