wij zijn dbf

wij maken jouw klanten nog enthousiaster over je merk of organisatie

o
nze drive

wij zijn loyalty experts

Dbf is marktleider op het gebied van loyalty services. Wij zijn de beste in het vergroten van klantloyaliteit en het beheren van grote communities sinds 2000. Onze drive is om van elke marketeer een 'happy marketeer' te maken. Dat doen we door jouw klanten nog loyaler en nog enthousiaster te maken over je merk of organisatie.
l
oyale aanpak

_geïntegreerde oplossingen

loyalty totaalpakket

We werken vanuit een totaalpakket. Een mix van diensten en tools die jou meer inzicht, meer interactie en meer controle geven over je community.

onze aanpak

Onze aanpak noemt men nuchter en persoonlijk. We werken met korte communicatielijnen en heldere contracten, tarieven en facturen. Zonder verrassingen achteraf.
w
at onze klanten zeggen
"Deze uitdagende klus hadden wij niet zonder de kennis en inzet van de mensen bij dbf kunnen doen"
Walter Groenen, directeur CJP
o
nze droom

_wij helpen onze klanten naar een hoger niveau

historie

In 2000, wilden wij onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun community beheer. We begonnen klein, zoals dat gaat. Maar inmiddels beheren we 3,5 miljoen klantgegevens.

visie

Onze droom is al die jaren hetzelfde gebleven. Wij willen jouw relatie met je klant naar een hoger niveau tillen, waardoor jouw klanten gaan glunderen bij de gedachte aan je merk of organisatie.
m
arion

Maak kennis met Marion

Alle klantdata, kenmerken en contacten in één online marketing en loyalty platform. Jij bepaalt welke modules relevant zijn voor een totaaloverzicht van je klant. En Marion gaat aan de slag.

Marion
o
nze certificaten

_onze certificaten

Gegevens zijn bij ons heilig. We behandelen jouw data zorgvuldig en discreet. Onze certificaten zijn daarvan het bewijs.


l
oyaal aan dbf?

Start jouw carrière bij dbf

Ben jij een data- en loyalty lover? En denk jij dat je bij dbf het verschil kunt maken? Bekijk onze vacatures.

Loyaal aan dbf
Wij maken gebruik van cookies. Wil je meer weten?