Over ons

_wij zijn dbf

Wij helpen organisaties succesvol te zijn in klantcontact, customer data management en klantloyaliteit. Onze tools, systemen en services maken van jouw klanten, loyale klanten. Datadriven werken has no limit!

  • Alle diensten voor datadriven marketing en klantcontact onder één dak
  • Nooit alleen een systeem, maar altijd persoonlijke begeleiding van een team van dbf-ers!

Historie

Bijna 20 jaar geleden wilden wij onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun community beheer. We begonnen klein, zoals dat gaat (op 1 april 2000). Inmiddels beheren we 3,5 miljoen klantgegevens.

Missie

Wij maken het abstracte concreet en het ingewikkelde gemakkelijk. Wij verzamelen, structureren en combineren online en offline data en geven daarmee inzicht in het gedrag van gebruikers.

_trots op successen

Onze droom is al die jaren hetzelfde gebleven. Wij willen jouw relatie met je klant naar een hoger niveau tillen, waardoor jouw klanten gaan glunderen bij de gedachte aan je merk of organisatie.

Bekijk onze successen

Zorgvuldig gecertificeerd

Gegevens zijn bij ons heilig. We behandelen jouw data zorgvuldig en discreet. Onze certificaten zijn daarvan het bewijs. We voldoen aan de geldende wet- en regelgeving vastgelegd in de AVG, dus geen zorgen.

_onze beloften

  • Wij zijn je gids in de wereld van data en klantloyaliteit
  • We automatiseren al jouw klantprocessen
  • We maken marketing makkelijker en effectiever
  • We geven bruikbaar inzicht in klantdata
  • Wij beschermen data met ons leven
Over dbf onze beloften lr

_nieuwsbrief

Abonneer je voor het laatste nieuws

Ontvang zo’n zes keer per jaar onze nieuwsbrief met interessante kennisartikelen en nieuws uit de wereld van data en klantloyaliteit.

_vacatures

_nieuws & kennis