Databeheer

Krijg grip op jouw klantdata en creëer met zorgvuldig databeheer meer loyale klanten.

Wat is databeheer?

Databeheer is het verzamelen, opschonen, uitbreiden, veilig opslaan en analyseren van klantdata. Kort gezegd bestaat databeheer alle uit verschillende activiteiten rondom het bewaren en borgen van klantdata.

Benut waardevolle klantdata

Jouw klantdata is goud waard! Wie daar nog geen gebruik van maakt, laat kansen op omzetgroei en meer loyale klanten liggen. Het zorgvuldig beheren van klantdata leidt tot bruikbare inzichten.

Databeheer grip op klantdata

Creëer overzicht in je klantdata

Klantgegevens dienen up-to-date, relevant en compleet te zijn. Daar zorgen wij voor. Door goed databeheer kan jij gericht aan de slag met marketing campagnes en loyaliteitsacties.

> offerte aanvragen
Kpi en marketing dashboards van dbf

Datamanager

Klantdata kun je zelf beheren in systemen zoals een CRM, Analytics, e-mailtool, webshop, Excel bestand of kassasysteem. Liever heb je al je klantdata uit deze verschillende systemen bij elkaar. Dan weet je pas echt veel van je klant. Onze datamanagers combineren, analyseren en rapporteren klantdata uit verschillende systemen en maken er één overzichtelijk geheel van.

Datamanager is specialist in database management

_over dbf

Wij helpen organisaties succesvol te zijn in klantcontact, data management en klantloyaliteit. Wij zorgen er voor dat jouw klanten, loyale klanten worden!

meer over ons

_meer data oplossingen

Data verrijken

Hoe completer je data, hoe waardevoller. Wij maken jouw leven een stukje makkelijker door jouw klantdata op orde te maken.

meer over data verrijken

Datamining

Wij helpen je waardevolle verbanden te ontdekken in je data. We gaan letterlijk “graven” in je data.

meer over datamining

Klantprofiel maken

Je hebt vast al eens gehoord van het 360° klantprofiel. Hoe meer je weet van je klant, hoe persoonlijker je klantcontact kan zijn.

meer over klantprofiel maken

Marion

Ons krachtige online Customer Data Platform

Marion is de naam van ons online Customer Data Platform (CDP) voor datamarketing en klantloyaliteit. Hierin beheer je gemakkelijk klanten, maak je snel doelgroepselecties en plan je automatische (e-mail) campagnes.

Inzicht in je klanten


Creëer inzicht in het gedrag en demografische eigenschappen van je klanten.

Bouwen aan je klantrelatie

Met het inzicht kun je gerichte marketing campagnes opzetten en daarmee bouwen aan je klantrelatie.

Data omzetten in resultaat

Nu kun je gaan meten en monitoren. Onze dashboards en rapportages bieden uitkomst.

Lisette 20190917 DBF 163 2
Lisette Schulp Account Manager

Van gedachten wisselen over jouw databeheer of marketing vraagstukken? Met enthousiasme verken ik met jou de mogelijkheden van onze dienstverlening. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

  • persoonlijk contact
  • afspraak is afspraak
  • no-nonsense
  • enthousiaste aanpak
  • samen voor succes

Contactformulier

Vul bijstaand formulier in voor het stellen van je vraag, opvragen van een offerte of het maken van een afspraak. Wij nemen spoedig contact met je op.