Marketing dashboard

Wij combineren, verrijken en structureren data om tot het meest relevante marketing dashboard te komen.

Inzicht in marketingdata

Wij maken KPI en marketing dashboards voor marketeers en management-teams. Wij beloven: je begrijpt onze rapporten. Geen onoverzichtelijke lijsten, maar een makkelijk leesbaar marketing dashboard of rapportage. Ook voor niet-cijferfreaks. Dit doen we in Customer Data Platform: Marion of in diverse marktleidende tools voor datavisualisatie, zoals Klipfolio, Tableau en PowerBI.

Kpi en marketing dashboards van dbf

Wat is een marketing dashboard?

Een marketing dashboard is één visueel overzicht van data, maar dan in mooie grafieken, tabellen en figuren. In een dashboard kunnen zeer uiteenlopende gegevens getoond worden. Wij zijn gespecialiseerd in het weergeven van marketing- en klantdata. Van KPI's tot verkoopcijfers en van loyaliteitsacties tot social media.

Customer Loyalty Platform dbf

_onze marketing dashboards

Marketing services marketing dashboard dbf

Marketingcampagnes

Inzicht in al je marketing data binnen één dashboard. Het marketing dashboard is real time te koppelen met diverse systemen zoals e-mail, social media en analytics.

> offerte aanvragen
Klipfolio marketing rapportage en dashboard

KPI & management

Houd periodiek of real time zicht op je belangrijkste prestaties in een KPI dashboard. Voor jezelf en management zijn in één oogopslag de resultaten zichtbaar.

> offerte aanvragen
Dashboard kenmerken klant automotive

Klantprofielen

Combineer eigenschappen en kenmerken van klanten met hun gedrag en aankopen. Aan de hand van grafieken en kaartjes brengen we klanten in beeld.

> offerte aanvragen

Rapportage op maat

Onze dashboards en rapportages beperken zich niet tot bovenstaande typen. Klantgegevens en (complexe) data uit allerlei systemen kunnen we koppelen en visualiseren in één of meerdere overzichten. Ontdek zo ook de gaten in je data; welke gegevens mis je nog? Laat ons je wensen weten en we sturen je een vrijblijvende prijsopgave.

> offerte aanvragen

_wat levert een dashboard op?

✅ Klantinzicht

Creëer inzicht in het gedrag en demografische eigenschappen van je klanten.

✅ Klantrelatie

Met het inzicht kun je gerichte marketing campagnes opzetten en daarmee bouwen aan je klantrelatie.

✅ Resultaat

Meten en monitoren voor resultaat; dashboards en rapportages leiden tot resultaat!

Kijkje nemen bij onze Data specialisten?

Leuk! Zij laten met enthousiasme hun mooiste marketing dashboard zien. Maak een afspraak en we geven je een rondleiding. We kijken er naar uit!

> afspraak inplannen
Martijn Square
Martijn Staphorsius Data manager

Al meer dan 20 jaar ligt mijn passie bij alle aspecten van data en marketing. Mijn ervaring zet ik optimaal in bij het creëren van een optimale marketing omgeving en het leveren van inzicht en resultaten aan onze klanten.

  • passie voor data
  • betrouwbaar
  • loyaal
  • data wizzard
  • analytisch

Contactformulier

Wij zijn dbf. Wij helpen organisaties succesvol te zijn in klantcontact, data management en klantloyaliteit. Wij zorgen dat jouw klanten, loyale klanten worden!

Vul het contactformulier in voor het stellen van je vraag, opvragen van een offerte of het maken van een afspraak. Wij nemen spoedig contact met je op.

Form has been submitted successfully!