Spaarprogramma

Met een online spaarprogramma stel je jouw betrokken fans centraal!

Beloon en activeer klanten met een online spaarprogramma

Wij helpen organisaties bij het opzetten van on- en offline spaarprogramma's voor uiteenlopende branches. Ons EasyConnect platform is de basis voor het inrichten en uitvoeren van spaarcampagnes en online spaarkaarten. Via het marketing dashboard heb je direct inzicht in de data en resultaten.

Wat is een spaarprogramma?

Een spaarprogramma is het geheel van punten sparen, klanten belonen, bouwen aan een relatie en het beheren van klantdata voor marketing- en loyalty doeleinden.

Met een online spaarprogramma in ons EasyConnect platform geef je je fans en klanten de mogelijkheid punten te verzamelen via een online spaarkaart. Deze punten kunnen worden omgezet in beloningen, bijvoorbeeld kortingsvouchers of gratis producten.

> info EasyConnect aanvragen

Online spaarkaart inzetten

EasyConnect helpt om meer klanten te behouden. De online spaarkaart, in vorm van een Wallet pas, is snel inzetbaar en voordelig in gebruik. Klanten hebben de kaart altijd bij zich op hun smartphone. De digitale spaarkaart is multi-inzetbaar voor sparen, loyalty, cadeau vouchers en kraskaarten.

Digitale pas dbf digitaliseren ledenpas of klanten kaart

Klantdata verzamelen

Het programma stelt je in staat om naast aankopen ook aankoopondersteunend gedrag te belonen. Denk aan een nieuwsbrief inschrijving of achterlaten van een review. Een spaarprogramma is geschikt voor de consumenten en zakelijke markt. Met een B2B loyaliteitsprogramma kun je ook zakelijke klanten binden.

BSFO3

Overzichtelijke dashboards

Onze marketing dashboards geven inzicht in alle klantdata vanuit verschillende systemen.

Kenmerken data management dashboards

Vrijblijvende offerte aanvragen

we beantwoorden graag jouw vragen

offerte aanvragen
Cora Square
Cora van der Meijde Client Service Manager

Aan de slag met een online spaarprogramma of online spaarkaart? Ik help je graag bij het realiseren van de beste digitale oplossing.

  • 25 jaar ervaring in data & loyalty
  • brede vakkennis
  • Rotterdamse ondernemersmentaliteit

Offerte aanvragen

Vul het contactformulier in en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Form has been submitted successfully!