Spaarprogramma

Met een online spaarprogramma stel je jouw betrokken fans centraal!

Beloon en activeer klanten met een online spaarprogramma

Wij helpen organisaties bij het opzetten van on- en offline spaarprogramma's voor uiteenlopende branches. Ons EasyConnect platform is de basis voor het inrichten en uitvoeren van spaarcampagnes. Via het marketing dashboard heb je direct inzicht in de data en resultaten.

Wat is een spaarprogramma?

Een spaarprogramma is het geheel van punten sparen, klanten belonen, bouwen aan een relatie en het beheren van klantdata voor marketing- en loyalty doeleinden.

Met een online spaarprogramma in ons EasyConnect platform geef je je fans en klanten de mogelijkheid online punten te sparen. Deze punten kunnen worden omgezet in beloningen, bijvoorbeeld kortingsvouchers of gratis producten.

> info EasyConnect aanvragen
Spaarprogramma spaarsysteem klantloyaliteit dbf

Klantdata verzamelen

Het programma stelt je in staat om naast aankopen ook aankoopondersteunend gedrag te belonen. Denk aan een nieuwsbrief inschrijving of achterlaten van een review. Een spaarprogramma is geschikt voor de consumenten en zakelijke markt. Met een B2B loyaliteitsprogramma kun je ook zakelijke klanten binden.

BSFO3

Digitale cadeaukaarten

Ons EasyConnect spaarprogramma is modulair opgebouwd. Naast sparen kun je hierin ook gemakkelijk starten met uitgifte van digitale cadeaukaarten of een kras & win actie.

Digitale kraskaart loyaliteitsprogramma

Overzichtelijke dashboards

Onze marketing dashboards geven inzicht in alle klantdata vanuit verschillende systemen.

Kenmerken data management dashboards

Vrijblijvende offerte aanvragen

we beantwoorden graag jouw vragen

offerte aanvragen
Cora 20190917 DBF 201 web 2
Cora van der Meijde Account Manager

Eens kennismaken? Ik vertel je graag meer over ons spaarplatform en loyaliteitsprogramma's. Samen doorlopen wij jouw data en loyalty vraagstukken. Ik kijk uit naar je bericht!

  • brede vakinhoudelijke kennis
  • ondernemersmentaliteit
  • 25 jaar ervaring
  • oplossingsgericht

Offerte aanvragen

Vul het contactformulier in en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.