Salesforce partner

Salesforce consultancy, implementatie & operationele processen

Wij zijn jouw Salesforce partner in Nederland

Als geregistreerd Salesforce partner helpt dbf organisaties klantgerichte bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met het Salesforce platform bieden we moderne oplossingen voor het verbeteren en personaliseren van marketing, e-commerce, IT, service en verkoop.

 • We zijn je gids in de wereld van klantdata
 • We maken marketing makkelijker en leuker!
Salesforce

Dit kunnen wij voor jou doen

 • Implementatie van Salesforce
 • Beheren van klantdata in Salesforce
 • Salesforce customer data consultancy
 • Maken van koppelingen en integraties tussen Salesforce en andere systemen
 • Optimaliseren van je huidige Salesforce omgeving
 • Uit handen nemen van operationele klantprocessen


Customer data dbf

Werken met Salesforce

Salesforce is een krachtig, maar zeer omvangrijk platform. Het is dan ook niet vreemd dat bedrijven vaak moeite hebben met het effectief gebruiken van het platform en een Salesforce partner zoeken. Wij helpen al ruim 20 jaar bedrijven bij het omzetten van klantdata in waarde. Om zoveel mogelijk uit Salesforce te halen, is de juiste inrichting essentieel. Onze ervaren data en IT consultants maken Salesforce zo dat het jou het meest oplevert.

Salesforce vraagstuk?

Stel je vraag. Wij kunnen je vast helpen.

Wat is Salesforce?

Salesforce is een Customer Relationship Management platform (CRM). Deze wereldwijd veel gebruikte cloudoplossing is gericht op het optimaliseren van klantinteracties. Ruim 150.000 organisaties van groot tot klein in binnen- en buitenland maken gebruik van het Salesforce Customer 360 platform.

Het Salesforce platform bestaat uit vele modules, zoals Sales Cloud voor verkoop en Service Cloud voor klantenservices. Alle modules “praten” met elkaar, waardoor Salesforce een totaalbeeld geeft van alle klantinteracties. Als Salesforce partner helpen wij organisaties met dit CRM meer uit klantdata te halen.

Haal meer uit je klanten met Salesforce integraties

De systemen en tools waarmee je nu werkt, kunnen we aansluiten op Salesforce. Koppelingen tussen Salesforce en andere tools zorgen voor een nóg completer klantbeeld. Wij nemen het beheer volledig uit handen of helpen je in het gebruik ervan.

Databeheer grip op klantdata

Salesforce koppeling met operationele afdelingen

Naast onze IT ontwikkelaars, productmanagers en procesmanagers die voor jouw organisatie in Salesforce aan de slag gaan, bieden wij de mogelijkheid koppelingen te maken met onze in-house afdelingen:

Outbound bellen klant contact centrum dbf

_waarom Salesforce?


Personaliseer marketing

haal meer uit je klanten

Begrijp klantwensen

win meer klanten

Reageer snel op vragen

betere service

Automatiseer processen

bespaar kostbare tijd

Lisette 20190917 DBF 163 2
Lisette Schulp Client Service Manager

Op zoek naar een Salesforce partner? Met enthousiasme verken ik met jou de mogelijkheden van onze dienstverlening. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

 • persoonlijk contact
 • afspraak = afspraak
 • samen voor succes

Vraag stellen of offerte aanvragen