Meer gemak voor klanten Foodhallen Amsterdam door prepaid-kaart

terug naar cases

Cadeaukaartsysteem voor meer gemak

De Foodhallen is een hip concept. Een indoor foodmarket waarbij verschillende culturen en gerechten onder één kap zijn verzameld. Met ons cadeaukaart systeem zet Foodhallen een prepaid-kaart als cadeaukaart in. Vanuit één centraal punt worden de kaarten opgeladen. Deze kunnen in delen verzilverd worden bij de verschillende standhouders.

Prepaid-kaart

Het unieke concept van een indoor foodmarket met uitsluitend verse producten van hoge kwaliteit. Het is niet meer weg te denken uit het moderne straatbeeld. De Foodhallen in Amsterdam overkoepelt meer dan 20 verschillende standhouders.

De Foodhallen wilde één overkoepelend systeem waarmee groepen bezoekers (vooraf) een prepaid- kaart kunnen opladen die vervolgens bij de verschillende standhouders in delen te verzilveren is. Zo kunnen groepen bezoekers zelf kiezen wat zij en waar zij willen eten, zonder de rompslomp met geld.

Foodhallen pas

Over de Foodhallen Amsterdam

Een unieke aanwinst voor culinair Amsterdam: de internationale indoor-foodmarkt de ‘Foodhallen’. Beleef verschillende foodconcepten en keukens op een historische locatie in Amsterdam.

Richard 20190917 DBF 210 web 2
Richard de Jong Client Service Manager

Wil je meer weten over de prepaid-kaart of het cadeaukaartsysteem? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

  • gedreven
  • heldere afspraken
  • de beste oplossing vinden
  • samenwerken voor succes

contact opnemen

Vul het contactformulier in voor het stellen van je vraag, opvragen van een offerte of het maken van een afspraak. Wij nemen spoedig contact met je op.

Wij zijn dbf. Wij helpen organisaties succesvol te zijn in klantcontact, data management en klantloyaliteit. Wij zorgen dat jouw klanten, loyale klanten worden!

Form has been submitted successfully!