Welke rapportage tool past het beste bij jouw organisatie?

terug naar kenniscentrum

Tableau versus Power BI. Alle voor- en nadelen van de tools op een rijtje.

De zoektocht naar datavisualisatie / reporting tools leidt in veel gevallen tot een overweging van de twee leidende partijen op de markt, te weten Tableau en Power BI. Wat we in deze Whitepaper uiteen willen zetten, zijn de voor- en nadelen van deze twee tools en een aantal kenmerken waarmee je rekening dient te houden bij het maken van jouw keuze. Belangrijk om te weten is dat dbf met diverse datavisualisatie tools werkt, waaronder zowel Power BI als Tableau en op geen enkele wijze gelieerd is aan deze partijen. Deze review is gebaseerd op eigen bevinden, niets meer en niets minder.

Whitepaper

In deze whitepaper "Tableau versus Power BI. Alle voor/ en nadelen op een rijtje" geven wij vooral onze (onafhankelijke) bevindingen bij het kiezen van de juiste tool. Wellicht heb je hier iets aan bij het maken van jouw keuze.

download whitepaper

1. vergeleken op verschillende punten. onder andere: maken van rapportages en dashboards, sharing content en kosten

2. conclusie: beide tools niet voor niets verantwoordelijk voor gigantisch marktaandeel

Meer inzicht krijgen in jouw klanten

data management

Data is de basis van iedere onderneming. Met de juiste datavisualisatie / reporting tool wordt het makkelijker de data te lezen en zo nog meer inzicht te krijgen in jouw klanten.

360° Klantprofiel maken
Lisette 20190917 DBF 163 2
Lisette Schulp Client Service Manager

Van gedachten wisselen over jouw data management of marketing vraagstukken? Met enthousiasme verken ik met jou de mogelijkheden van onze dienstverlening. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

  • persoonlijk contact
  • afspraak is afspraak
  • no-nonsense
  • enthousiaste aanpak
  • samen voor succes