Datamining

Verbanden uit jouw big data halen en benutten.

Verborgen patronen ontdekken

Wij helpen je waardevolle verbanden te ontdekken in je klantdata. Met datamining gaan we “graven” in je data. Voor wie de concurrentie een stapje voor wil zijn en écht de diepte in wil gaan, biedt deze methode verrassende resultaten.

Met datamining gaan we graven in data

Wat is datamining?

Wat niet mogelijk is met eenvoudige analyses, kan wel met datamining. Het is een relatief nieuwe methode om verborgen patronen in grote hoeveelheden data te ontdekken, de zogenaamde Big Data. Wij zoeken in deze Big Data naar statistische verbanden en zorgen dat patronen zichtbaar worden.

Data verzamelen voor klantprofiel opstellen

Wat levert "graven in klantdata" op:

  • Nieuwe data om toe te voegen aan het 360° klantprofiel
  • Aannames worden omgezet in feitelijke data
  • Kennis om marketingcampagnes gerichter in te zetten
  • Voorsprong op de concurrentie


Iedereen kan met klantdata werken

Met de veelgehoorde stelling dat datamining en analyse van big data te ingewikkeld is voor veel organisaties, zijn wij het niet geheel eens. Met de juiste begeleiding, tools en adviezen moet iedereen met data kunnen werken. Wij maken het abstracte concreet en het ingewikkelde gemakkelijk. Wij geloven dat iedereen gebruik moet kunnen maken van de goudmijn die klantdata is.

> offerte aanvragen

_over dbf

Wij helpen organisaties succesvol te zijn in klantcontact, data management en klantloyaliteit. Wij zorgen dat jouw klanten, loyale klanten worden!

meer over ons

_meer data oplossingen

Databeheer

Databeheer omvat alle activiteiten rondom het bewaren en borgen van klantdata. Het zorgvuldig beheren van klantdata leidt tot bruikbare inzichten.

meer over databeheer

Data verrijken

Hoe completer je data, hoe waardevoller. Wij maken jouw leven een stukje makkelijker door jouw klantdata op orde te maken.

meer over data verrijken

Klantprofiel opstellen

Je hebt vast al eens gehoord van het 360° klantprofiel. Hoe meer je weet van je klant, hoe persoonlijker je klantcontact kan zijn.

meer over klantprofiel maken
Lisette Square
Lisette Schulp Account Manager

Van gedachten wisselen over datamining of marketing vraagstukken? Met enthousiasme verken ik met jou de mogelijkheden van onze dienstverlening. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

  • persoonlijk contact
  • afspraak is afspraak
  • no-nonsense
  • enthousiaste aanpak
  • samen voor succes

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor het stellen van je vraag, opvragen van een offerte of het maken van een afspraak. Wij nemen spoedig contact met je op.

Form has been submitted successfully!