Printen & mailing versturen

Eén mailing versturen of volledig fulfilment onderbrengen? Na aanlevering van het artwork heb jij er geen omkijken meer naar. Bij ons is al je postwerk van A tot Z onder één dak geregeld.

Zet je marketingacties kracht bij met een persoonlijke mailing. Door de enorme hoeveelheid e-mails die mensen dagelijks ontvangen, is er weer ruimte voor een opvallend poststuk in de brievenbus. Wij printen, couverteren, verpakken, personaliseren jouw mailpack en versturen de mailing snel en zorgvuldig. Ga je een mailing versturen? Bij ons kun je rekenen op scherpe tarieven, flexibele service en een doeltreffend resultaat!

Direct mail versturen

Kun je nog “even” een direct mail versturen? Een vraag die je als marketeer vast wel eens gekregen hebt. Wetende wat er allemaal bij komt kijken, is het fijn om in zulke situaties te kunnen rekenen op een snelle, betrouwbare partner.

meer over direct mail versturen

Mailing personaliseren

Hoe persoonlijker de boodschap, hoe hoger de conversie. Alleen de naam van de geadresseerde personaliseren, is al lang niet meer voldoende. Wij helpen je orde te scheppen in jouw klantdata voor complexere personalisatie en segmentatie van post mailings.

Fulfilment uitbesteden

Het proces waarin mailpacks worden ontvangen, opgeslagen, beheerd, verwerkt, ingepakt en verzonden, moet uiteraard vlekkeloos verlopen. Zou toch fijn zijn als dat allemaal bij één partner kan gebeuren? Wij doen het graag én fluitend.

meer over fulfilment uitbesteden

Klantenkaarten en ledenpassen

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het maken en personaliseren van klantenkaarten en ledenpassen. We zijn expert! Eerst alleen fysieke passen, nu ook digitale passen of een combinatie van beiden.

meer over passen

Meer dan een mailing versturen

De afdeling fulfilment van dbf verzorgt post tijdens de hele klantreis: van reclame tot opzeggingen en alles daartussenin. Wanneer je bij ons een ontwerp aanlevert voor een brief of pas, hoef je er daarna niet meer naar om te kijken. Offline contactmomenten vinden wij net zo belangrijk als digitale middelen. Omdat wij beide expertises in huis hebben, kunnen wij je objectief adviseren en combinaties van on- en offline middelen maken. Net wat voor jouw klant het beste werkt.

Printen en mailing versturen direct mail

Rapportage en besteladvies

Marketeers die regelmatig een mailing versturen, willen niet steeds moeten nadenken over voorraad enveloppen, brieven of passen. Wij denken met je mee en geven op basis van ervaring en cijfers een besteladvies. Voorraad slaan we voor je op en zorgen dat je altijd precies weet wat de status van je voorraad is.

> download folder
Fulfilment mailing versturen direct mail versturen
Lisette 20190917 DBF 163 2
Lisette Schulp Account Manager

Een kijkje nemen op onze afdeling fulfilment? Maak een afspraak en we geven je graag een rondleiding! Ik kijk er naar uit om je te spreken.

  • persoonlijk contact
  • afspraak is afspraak
  • no-nonsense
  • enthousiaste aanpak
  • samen voor succes

Vraag stellen of afspraak maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.