Urenregistratie systeem

Registreer aanwezigheid met digitale kaart.

Digitaal urenregistratiesysteem

Ons urenregistratiesysteem zorgt ervoor dat bezoekers op kantoor, bij een flexwerkplek of werkplaats kunnen inchecken bij binnenkomst. En uitchecken bij vertrek. Op basis van deze gegevens kun je gemakkelijk:

  • urenregistratie inzien
  • bezoekersaantallen bijhouden
  • rapporteren
  • factureren
Ticket registratie urenregistratie dbf

Gebruiksvriendelijke registratie

Voor bezoekers is het urenregistratiesysteem gebruiksvriendelijk. Zij checken in bij binnenkomst en kunnen via hun digitale kaart zien hoelang zij al binnen zijn.

  • Inzicht in uren voor gebruiker en aanbieder
Easyconnect sparen loyalty marketing

Urenregistratie dashboard

Alle uren worden automatisch vastgelegd in een dashboard. Op basis van makkelijk op te roepen overzichten draai je in één klik rapportages.

  • Direct urenregistratie rapportages
Dashboard urenregistratie

Klantcase: urenregistratie voor flexplekken

Het urenregistratiesysteem is perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld flexwerkplekken. De Zaak Vught zet dit systeem al succesvol in, gekoppeld aan een spaarsysteem. Huurders sparen voor professionele diensten, zoals als het laten opmaken van een jaarrekening.

lees klantcase

Urenregistratie in loyalty platform

Het urenregistratiesysteem is onderdeel van loyalty platform EasyConnect. Het platform is opgebouwd uit verschillende modules.

De urenregistratie module maakt en verstuurt de digitale kaarten in de vorm van een QR-code (mobiel). De kaart wordt bij binnenkomst gebruikt om in te checken, vanaf dat moment gaat de tijd lopen. Op de digitale kaart kan de klant ook zien wanneer de check-in plaats heeft gevonden. Bij vertrek checkt de klant weer uit, ook dit wordt direct vastgelegd.

Offerte ontvangen

Aan de slag met urenregistratie? wij sturen een vrijblijvend voorstel

Richard 20190917 DBF 210 web 2
Richard de Jong Client Service Manager

Aan de slag met urenregistratie? Ik help je graag bij het realiseren van de beste digitale oplossing.

  • samenwerken voor succes
  • heldere afspraken
  • de beste oplossing vinden

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor het stellen van je vraag, opvragen van een offerte of het maken van een afspraak. Wij nemen spoedig contact met je op.

Wij zijn dbf. Wij helpen organisaties succesvol te zijn in klantcontact, data management en klantloyaliteit. Wij zorgen dat jouw klanten, loyale klanten worden!

Form has been submitted successfully!