Succesvol spaarprogramma ‘Jouw Moment’ voor 4 horecazaken in Oss

terug naar cases

Horeca spaarprogramma met digitale spaarkaart

Ons horeca spaarsysteem wordt ingezet bij vier horecazaken in Oss; La Colline, De Bodega, De Nieuwe Wereld en het Friethuys. Met ‘Jouw Moment’ sparen gasten bij iedere bestelling punten. Dit doen zij op een fysieke of digitale spaarkaart. Het spaarprogramma voor de horeca is gekoppeld aan kassasysteem unTill.

Voordelen digitale spaarkaart

Het voordeel van het sparen met een online spaarkaart is dat deze geen ruimte in de portemonnee inneemt en direct het actuele puntensaldo weergeeft. Daarnaast wordt de kaart op locatie door middel van een pushbericht op de telefoon van de gast getoond, als extra stimulans tot een nieuw bezoek.

  • De digitale spaarkaart is na aanschaf direct te downloaden naar de PassWallet (Android) of Wallet (iPhone).


Saldo checken en punten verzilveren

Gasten kunnen online hun spaarsaldo inzien. Op vertoon van de digitale of fysieke spaarkaart krijgen gasten direct korting met de gespaarde punten. De pas wordt gescand op de kassa en de korting is direct verwerkt.

Spaarprogramma in unTill kassasysteem

Het spaarprogramma is geïntegreerd in het unTill kassasysteem. Er zijn geen losse vouchers, extra computers of scan apparaten nodig. Het spaarprogramma draait op:

  • 4 vestigingen
  • 9 kassa's
Kassasysteem

Marketingdashboard voor inzicht en overzicht

Alle spaargegevens van Jouw Moment worden inzichtelijk gemaakt. In het meegeleverde marketing dashboard wordt gerapporteerd op spaar- en beloningsniveau. Zo meten we de prestaties van het spaarprogramma.

Aan de slag!

Wij leveren spaarprogramma's aan de horeca. Kant-en-klaar of op maat gemaakt. Ook aan de slag met het belonen en binden van je gasten? Lees meer over een loyaliteitsprogramma in de horeca of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Richard 20190917 DBF 210 web 2
Richard de Jong Client Service Manager

Aan de slag met een spaarprogramma? Ik help je graag bij het realiseren van de beste digitale oplossing.

  • samenwerken voor succes
  • heldere afspraken
  • de beste oplossing vinden
  • gedreven

Contactformulier

Form has been submitted successfully!