Marketing automation

Jouw klanten een boodschap op maat bieden!

Heb jij voor jouw klant al een boodschap op maat? En weet je op welk moment in de customer journey je de klant kan binden? Best lastige vragen. De inzet van marketing automation tools gaat je gegarandeerd verder brengen.

Met onze innovatieve oplossingen bereik je de klant op het juiste moment met een boodschap op maat. Online en offline. Benut elk belangrijk contactmoment en haal meer uit je klanten.

Marketing automation via Customer Journey

Wat is marketing automation?

De essentie van marketing automation is het communiceren van jouw boodschap, op het juiste moment via het beste kanaal voor de doelgroep. Op basis van klantdata, zoals gedrag en persoonlijke kenmerken wordt de juiste boodschap, het beste kanaal en beste communicatiemoment geselecteerd en ingezet.

E-mailmarketing en marketing automation

E-mailmarketing

E-mail is één van de best converterende direct marketing middelen. Niet gek, want je communiceert persoonlijk en precies op de juiste momenten. Wij kunnen voor jou e-mailings opstellen, versturen en analyseren. Eénmalig, vaker of in een serie van e-mails; volledig geautomatiseerd en passend bij de customer journey van jouw klant.

meer over e-mailmarketing
Tableau

Marketing dashboard

Het marketing dashboard geeft je inzicht in al jouw data binnen één systeem. Het marketing dashboard is te koppelen aan verschillende systemen, zoals Google Analytics en social media. Al je (big) data wordt overzichtelijk weergegeven.

meer over marketing dashboards

Aan de slag met marketing automation

Voor het uitvoeren van marketing automation campagnes werken wij in ons Customer Data Platform Marion. Hierin staan al jouw klantgegevens, maken we doelgroepselecties en plannen we de contactmomenten. Maar je kunt ook zelf in Marion aan de slag. Invoeren, selecteren, plannen, automatiseren en analyseren; dit platform maakt werken met je klantdata leuk!

Werk je al met een ander mailsysteem of CRM? Zoals E-mark of Salesforce, ook dan kunnen wij je helpen met marketing automation.

Marion loyalty campagnes

Online afspraak plannen

Snel antwoord op jouw marketing automation vraagstuk

Meer weten? Stel al je vragen in een online videocall. Neem contact op via het formulier en wij staan je graag te woord.

naar contactformulier
Lisette Square
Lisette Schulp Client Service Manager

Van gedachten wisselen over jouw marketing automation vraagstukken? Met enthousiasme verken ik met jou de mogelijkheden van onze dienstverlening. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

  • persoonlijk contact
  • afspraak is afspraak
  • no-nonsense
  • samen voor succes