Fulfilment service center

Eén mailing versturen of volledig fulfilment onderbrengen? Bij het fulfilment center van dbf is al je postwerk van A tot Z onder één dak geregeld.

Fulfilment services met impact

Door de enorme hoeveelheid e-mails die mensen dagelijks ontvangen, is er weer ruimte voor een opvallend poststuk in de brievenbus. Het fulfilment center van dbf print, couverteert, verpakt en personaliseert mailpacks en pakketten.

Wij zijn een ervaren fulfilment center

  • 20 jaar succesvol fulfilment bedrijf in Nederland
  • scherpe portotarieven
  • flexibele service
  • zorgvuldigheid
  • doeltreffend resultaat
Fulfilment mailing versturen direct mail versturen

_onze fulfilment services

Fulfilment uitbesteden

Het proces waarin mailpacks worden ontvangen, opgeslagen, beheerd, verwerkt, ingepakt en verzonden, moet uiteraard vlekkeloos verlopen. Zou toch fijn zijn als dat allemaal bij één partner kan gebeuren? Wij doen het graag én fluitend.

meer over fulfilment uitbesteden

Klantenkaarten en ledenpassen

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het maken en personaliseren van klantenkaarten en ledenpassen. We zijn expert! Eerst alleen fysieke passen, nu ook digitale passen of een combinatie van beiden.

meer over passen

Direct mail versturen

Kun je nog “even” een direct mail versturen? Een vraag die je als marketeer vast wel eens gekregen hebt. Wetende wat er allemaal bij komt kijken, is het fijn om in zulke situaties te kunnen rekenen op een snelle, betrouwbare partner.

meer over direct mail versturen

Mailing personaliseren

Hoe persoonlijker de boodschap, hoe hoger de conversie. Alleen de naam van de geadresseerde personaliseren, is al lang niet meer voldoende. Wij helpen je orde te scheppen in jouw klantdata voor complexere personalisatie en segmentatie van post mailings.

_wat doet een fulfilment center?


Van data naar deurmat

Fulfilment is een onderdeel van de klantreis. Daarom begint fulfilment bij dbf altijd bij de basis: klantdata. Gegevens van goede kwaliteit zorgen beter resultaat. Voordat we het fulfilmentproces starten zorgen we dat data actueel, compleet en gesegmenteerd is.

Klantdata vanuit diverse systemen zoals webshops of CRM-systemen maken we kant-en-klant voor gebruik. We behandelen jouw data zorgvuldig en discreet. Onze certificaten zijn daarvan het bewijs.

Data verrijken met tools

Materialen produceren via fulfilment

In het fulfilment center produceren we de materialen die je wilt versturen. Dit kunnen brieven, passen, mailpacks of andere materialen zijn. Daarnaast ontvangen en archiveren we producten die een klant wil versturen, zoals gadgets of webshopartikelen.

Verpakken en verzenden

In het fulfilment center zorgen we dat enveloppen, mailpacks en pakketten netjes worden verpakt. We gebruiken hiervoor ook geavanceerde machines met controle mechanisme. Daarnaast zijn onze medewerkers intensief betrokken bij het proces en controleren minstens op netheid, compleetheid en data. Ditzelfde geldt voor de verzending met de post.

Fulfilment uitbesteden aan dbf

Fulfilment klantenservice

Na het verzenden van post, kun je reacties van de ontvangers verwachten. Vragen, aanmeldingen of klachten. Wij bieden met onze in-house klantenservice direct een oplossing voor de volgende stap in de klantreis: klantcontact via telefoon, e-mail, social media en chat.

Outbound bellen klant contact centrum dbf

Rapportage en voorraadbeheer

Marketeers die regelmatig een post mailings of pakketten versturen, willen niet steeds moeten nadenken over voorraad enveloppen, brieven, producten of passen. Wij denken met je mee en geven op basis van ervaring en cijfers een besteladvies. Voorraad slaan we voor je op en zorgen dat je altijd precies weet wat de status van je voorraad is.

> download fulfilment brochure
Brochure fulfilment uitbesteden dbf
Lisette 20190917 DBF 163 2
Lisette Schulp Client Service Manager

Een kijkje nemen op onze afdeling fulfilment? Maak een afspraak en we geven je graag een rondleiding! Ik kijk er naar uit om je te spreken.

  • persoonlijk contact
  • afspraak is afspraak
  • no-nonsense
  • enthousiaste aanpak
  • samen voor succes

Vraag stellen of afspraak maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.