Marketing automation

Jouw klanten een boodschap op maat bieden!

Heb jij voor jouw klant al een boodschap op maat? En weet je op welk moment in de customer journey je de klant kan binden? Best lastige vragen. De inzet van marketing automation tools gaat je gegarandeerd verder brengen.

Met onze innovatieve oplossingen bereik je de klant op het juiste moment met een boodschap op maat. Online en offline. Benut elk belangrijk contactmoment en haal meer uit je klanten.

Marketing automation via Customer Journey

Wat is marketing automation?

De essentie van marketing automation is het communiceren van jouw boodschap, op het juiste moment via het beste kanaal voor de doelgroep. Op basis van klantdata, zoals gedrag en persoonlijke kenmerken wordt de juiste boodschap, het beste kanaal en beste communicatiemoment geselecteerd en ingezet.

Campagnestrategieën

Welke (online) paden kan mijn doelgroep volgen? Op welke punten in het proces wil je een boodschap versturen? Online of offline? Zoveel vragen! Laat ons je de beste datamarketing tool bieden om deze vragen te beantwoorden en een effectieve strategie uit te stippelen.

> offerte aanvragen

Customer journey maken

Begin bij het begin en breng alle momenten waarop een klant met jouw bedrijf in aanraking komt in kaart: de customer journey (klantreis). Denk je het wel ongeveer te weten, maar wil je je onderbuik gevoel onderbouwen vanuit klantdata? Geen probleem. We halen alle gewenste data voor je boven.

> offerte aanvragen
E-mailmarketing en marketing automation

E-mailmarketing

E-mail is één van de best converterende direct marketing middelen. Niet gek, want je communiceert persoonlijk en precies op de juiste momenten. Wij kunnen voor jou e-mailings opstellen, versturen en analyseren. Eénmalig, vaker of in een serie van e-mails; volledig geautomatiseerd en passend bij de customer journey van jouw klant.

meer over e-mailmarketing
Tableau

Marketing dashboard

Het marketing dashboard geeft je inzicht in al jouw data binnen één systeem. Het marketing dashboard is te koppelen aan verschillende systemen, zoals Google Analytics en social media. Al je (big) data wordt overzichtelijk weergegeven.

meer over marketing dashboard

_dbf is partner

in data management

Wij hebben twintig jaar ervaring met data management en beheren zo’n 3,5 miljoen klantgegevens, deze zijn bij ons heilig. We behandelen data zorgvuldig en discreet volgens de AVG.

Aan de slag met marketing automation

Voor het uitvoeren van marketing automation campagnes werken wij in ons Customer Data Platform Marion. Hierin staan al jouw klantgegevens, maken we doelgroepselecties en plannen we de contactmomenten. Maar je kunt ook zelf in Marion aan de slag. Invoeren, selecteren, plannen, automatiseren en analyseren; dit platform maakt werken met je klantdata leuk!

Marion loyalty campagnes

Download checklist

Is jouw klantdata al klaar voor datadriven marketing?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Is jouw klantdata klaar voor Marketing automation?

Onze datamanagers zijn gespecialiseerd in het maken van overzichtelijke en relevante databestanden waar elke marketeer heel gelukkig van wordt!

Benieuwd of jouw klantdata al geschikt is voor een datadriven campagne? Download de checklist!

Lisette 20190917 DBF 163 2
Lisette Schulp Account Manager

Van gedachten wisselen over jouw marketing automation vraagstukken? Met enthousiasme verken ik met jou de mogelijkheden van onze dienstverlening. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

  • persoonlijk contact
  • afspraak is afspraak
  • no-nonsense
  • enthousiaste aanpak
  • samen voor succes

Vraag stellen of afspraak maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.