data management

samen met onze data manager creëer je loyale klanten

b
ruikbare data

data management

Haal je het maximale uit je klantenbestand? Je data is bruikbaar: wees relevant voor je klant. Door middel van data management creëer je inzicht in het gedrag van je klanten. Zo begrijp je je klanten echt en kan je hen, op basis van hun interesses, gedrag en historie, daadwerkelijk meerwaarde bieden. Je organisatie bestaat door je klanten: met de data manager van dbf leer je ze echt kennen en creëer je loyale klanten.

i
nzicht in je data

Breng structuur en overzicht aan in je data door data management

Dagelijks verzamel je veel data. Waar heb je je data vastgelegd? In de meeste gevallen vind je de contactmomenten met je klanten in verscheidene systemen. Het is essentieel om je data op een veilige manier en geordend te beheren. Bij dbf gebruiken we de nieuwste ontwikkeltechnieken en datasystemen. Zo creëren we overzicht en krijg je daadwerkelijk inzicht in je data. Ook maken we volautomatische back-ups, zodat je waardevolle gegevens niet verloren kunnen gaan. Je borduurt voort op de data die je hebt door ze om te zetten in bruikbare informatie. Je data is waardevol.

Info aanvragen database managment


c
ustomer experience

Communiceer naar de wensen van de klant

Ken je je klanten? Dit is essentieel om in te spelen op de wensen en de behoeften van de klant. Zet data management in en haal het hoogst haalbare uit je klantenbestand. Realiseer inzicht in het gedrag, de interesses en in de historie van je klant. Door meer kennis te vergaren over je klanten, creëer je een completer klantbeeld. Deze informatie is bruikbaar voor je communicatie en marketing. Zo kan je de customer experience verbeteren. Communiceer op een effectievere en efficiëntere manier met je klanten. Ken je klanten en wees relevant. Zo worden je klanten loyale klanten.

Stichting Museumkaart mistte inzicht in bezoektrends. Daar brachten wij verandering in. Door dataverrijking in ons online loyalty platform kan Stichting Museumkaart de bezoekregistratie centraal bijhouden.

Lees de case database management


i
nzicht

met onze data manager haal je bruikbare inzichten uit de stroom van data

Haal het maximale uit je data met een data manager. De informatie in je customer data platform groeit namelijk in een rap tempo. Door de grote hoeveelheden data muteert je platform bijzonder vaak. Het is van belang dat je zicht hebt op de voortgang en het verloop van je gegevens. Onze data manager van dbf bied je de helpende hand, zodat je je klanten eenvoudig in kaart kunt brengen. Deze manager beheert en onderhoudt je klantenbestand en koppelt deze aan externe bronnen die van toepassing zijn op je klanten of je organisatie. Je data wordt up-to-date gehouden, de mutaties worden verwerkt, gecontroleerd, verrijkt en gestructureerd. Je kostbare data is zo voor jou beschikbaar, inzichtelijk en resulteert in een completer en centraal klantbeeld. Op basis van je waardevolle data speel je in op je klanten en bewerkstellig je loyaliteit. Zorg je voor data? Dan zorgen wij voor overzicht en inzicht.

Info aanvragen database management


k
lantwaarde

Creëer overzicht in je klantenbestand en segmenteer

Zet je bruikbare informatie in en vergroot je kennis over je klanten. Door een klantwaarde te ontwikkelen kan je gemakkelijk orde scheppen in de data. Met de data manager deel je de klanten in naar een klantwaarde en kies je strategische richtingen. Wij helpen je graag om het maximale uit je klantenbestand te halen, zodat je klanten nog enthousiaster worden van je merk of organisatie.

Contact
l
oyale klanten

Samen met de data manager creëer je loyale klanten

Zorg voor orde, structuur en overzicht van je data en maak gebruik van onze moderne ontwikkeltechnieken en databasesystemen door middel van data management. Samen met onze data manager vorm je van de inzichten een completer klantbeeld en leer je je klanten echt kennen. Je customer data platform is zo duidelijk, up-to-date en biedt meerwaarde. Zo haal je het maximale uit je data en ben je relevant voor je klanten.

Afspraak maken database manager

info@dbf.nl / 010 - 264 60 60
Meer lezen over dbf.


c
ontact met dbf

geïnteresseerd?

Wil je graag meer weten over data management of heb je nog vragen. Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze dbf'ers, dan gaan wij graag in gesprek.

Tot ziens!

Wij maken gebruik van cookies. Wil je meer weten?