fulfilment uitbesteden

Dé perfecte oplossing voor jouw fulfilment

v
an verwerken tot verzenden

fulfilment uitbesteden

Ben jij voor jouw organisatie op zoek naar passen of een oplossing voor jouw fulfilment?
Wij helpen jou hier graag bij. Graag vertellen we meer over onze diensten wanneer jij kiest voor fulfilment uitbesteden.

h
oe werkt het?

Alles in één van A tot Z

Fulfilment uitbesteden is een zaak die aandacht vereist. Het proces waarin jouw goederen worden ontvangen, opgeslagen, beheerd, verwerkt, ingepakt en verzonden moet uiteraard vlekkeloos verlopen. Dit alles zodat jij jouw klanten zo goed mogelijk van dienst kunt zijn. Wij bieden betrouwbare en complete oplossingen voor fulfilment. Het inkopen van passen en drukwerk, het printen, couverteren en verzenden van mailings gebeurt bij ons onder één dak. Wij begeleiden jouw mailings van A tot Z, zodat jij slechts één partner nodig hebt. Benieuwd wat er onder ons uitgebreide dienstenpakket en het uitbesteden van fulfilment valt?

Info aanvragen Fulfilment


w
ij kunnen het!

printen, couverteren en verzenden van mailings

Het couverteren van jouw printwerk kan een grote inspanning zijn voor de organisatie. Wij verzorgen zowel fysieke als digitale proces- of direct mails. Jaarlijks versturen wij miljoenen packs, voornamelijk voorzien van lidmaatschapspassen en klantenkaarten. Onze couverteermachines zijn voorzien van camera’s, zodat wij kunnen garanderen dat de juiste pas op de juiste brief wordt geplakt. Ook de verzending van bijvoorbeeld facturen, acceptgiro’s, premiums en weborders kunnen wij voor u verzorgen. Wij zijn flexibel en gewend om zowel kleine als grote batches te verwerken. Indien het niet mogelijk is mailings machinaal te verwerken, staat ons fulfilment team klaar dat met de hand te doen. Dat alles binnen duidelijk afgesproken verzendtermijnen. Voor de verzending kan jij ook gebruik maken van onze zeer scherpe portotarieven.

Info aanvragen fulfilment


w
ij kunnen het!

passen productie en personalisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van passen. Je kan hierbij onder meer denken aan lidmaatschaps-, en verenigingspassen, klantenkaarten, toegangsbewijzen en giftcards. Orders onder de 200 stuks printen wij zelf, daarboven laten wij ze drukken bij één van onze Europese partners. Hierdoor garanderen wij een constante kwaliteit en scherpe prijs. Wij bieden een breed assortiment: van biologisch afbreekbaar materiaal tot pvc. De passen kunnen worden voorzien van een gewone full color-, metallic-, of spiegelbedrukking en van chips, magneetstrippen, reliefstempels of stickers. Wij personaliseren de passen zelf in zwart of kleur, met barcodes, pasfoto’s en/of gecodeerde chips. De Vereniging van Openbare Bibliotheken heeft ons gecertificeerd voor het leveren van bibliotheekpassen en ook hiermee hebben wij ruime ervaring.

Contact
w
ij regelen het!

Inkoop van papieren drukwerk

Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde Nederlandse drukkerijen, kunnen wij kwalitatief hoogwaardig drukwerk leveren voor een scherpe prijs. Zo weet je zeker dat het materiaal ook goed verwerkbaar is. Wij ontzorgen vanaf jouw aangeleverde ontwerp tot op de deurmat. Van briefpapier en enveloppen tot flyers; wij regelen het voor jou!

o
pslag

voorraadbeheer

Indien gewenst kun je jouw materiaal veilig laten opslaan in ons magazijn. Wij verstrekken voorraadrapportages en geven een waarschuwing als jouw minimale voorraad is bereikt. Zo weet je zeker dat er voldoende materiaal is om jouw mailings op tijd te laten versturen.

Download de fulfilment folder of vul het contactformulier in en vraag een papieren exemplaar aan.

a
vg

MVO en veiligheidsbeleid

MVO staat bij ons hoog in het vaandel en wij besteden hier voortdurend aandacht aan. Met ons MVO-beleid voldoen wij aan de Excellent-norm van FIRA.

De veiligheid van onze en ook jouw processen staat voorop. Daarom houden we onze certificeringen op dit gebied netjes bij. Zo hebben we de ISAE3402 certificering, die verzekering biedt op zaken zoals risicomanagement, interne beheersing en data integriteit. Deze internationale standaard ligt aan de basis van het vertrouwen dat jij in ons kan hebben. Verder hebben wij een strakke AVG regeling, zodat de gegevens van jouw klanten en jouzelf op de juiste manier worden behandeld. Tot slot voldoen we aan de PCI. Dit is de beveiligingsstandaard die ontwikkeld is door de grootste creditcardbedrijven, om betalingsveiligheid te garanderen.

o
plossing

zoals je het wenst!

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing op maat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om printwerk en couverteren van een kleine hoeveelheid passen, of het complete fulfilment uitbesteden, wij doen het graag en fluitend!

Info aanvragen fulfilment


c
ontact met dbf

geïnteresseerd?

Wil je graag meer weten over onze fulfilment diensten of heb je nog vragen. Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze dbf'ers, dan gaan wij graag in gesprek.

Tot ziens!

Afspraak maken fulfilment

info@dbf.nl / 010 - 264 60 60
Meer lezen over dbf

Wij maken gebruik van cookies. Wil je meer weten?